jagodedinozavri

 

Pirati s Karibov za Nika

pirati torta

 

Moji otroci so najbrž najbolj potrpežljivi otroci na svetu, saj so že od malega vajeni, da ko ima mama delo, se morajo urediti, nahraniti in animirati bolj ali manj sami. Za nagrado pa dobijo tako torto, kot si jo zaželijo.

 

piratec cake

 

Moja naloga pa je vsako leto težja, saj otroka odraščata in ne izbirata več preprostih risanih likov, ampak si zamislita junake iz igric, za katere nisem še nikoli slišala in moram pred izdelavo narediti raziskovalno nalogo, da ugotovim, kaj sploh hočejo :) 

Nekaj takega si je zamislil Nik za 8. rojstni dan, na srečo pa si potem petkrat premislil in dva dni pred rojstnim dnem odločil za Pirata s Karibov, oziroma Jeks Perota, kot mi je sam napisal:)

 

jagode dinozavri pirati

 

 Ne bom rekla, da mi je bila tema enostavna, dobim pa posebno energijo, ko delam za svoje otroke in porabim veliko manj časa kot sicer. Spekla sem tri nadstropja čokoladno-vaniljeve torte s koščki svežih jagod. Nekoliko sem se zamudila le z Jackom in ladjo, ampak torta je bila hitro končana. Nik je bil navdušen, jaz pa še bolj;)... počasi že izbiramo temo za za prihodnje leto....

Nik in torta