Pogosto zastavljena vprašanja in odgovori
Na moji spletni strani www.jagode-dinozavri.si in na fb strani je napisano, da me za naročila pokličite na telefon 041 377 522. To je najlažji način, ker me ponavadi dobite takoj in vam lahko takoj povem vse informacije, ki vas zanimajo. Seveda kdaj nisem dosegljiva ali se ne oglasim, ker imam mogoče kakšen opravek, ampak če me pokličete kasneje, me ponavadi dobite.
Lahko mi pišete na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Če odgovora ne prejmete v primernem času, me prosim pokličite, da se pogovorimo o vašem povpraševanju.
Torto mi ponavadi lahko naročite en teden ali tudi 4 dni prej, se pa zgodi, da včasih ne morem sprejeti naročila, zato je najbolje, da me pokličete čimprej, ko se odločite, da želite mojo torto.
Druga stvar je, kakšno torto želite in približno kakšne velikosti. Samo toliko da vem, ali gre za običajno otroško torto ali za veliko poročno torto.
Zelo sem vesela, če mi napišete, od kje ste, saj včasih lahko takoj ponudim informacijo glede dostave.
Pogosto slišim kakšno pikro na račun prevoza... res mi je zelo žal in tudi sama bi si želela, da bi bila bližje vsem, ki si želijo moje torte. Ali pa vsaj, da bi lahko zagotovila dostave vsak teden.... Je pa odločitev predvsem vaša, kako daleč ste se pripravljeni peljati po torto - nekateri pridejo iz Prekmurja, tudi iz Hrvaške in Italije se pripeljejo, drugim pa je mogoče predaleč, če se morajo peljati na drug konec mesta. Nikomur še nisem zamerila, če se iz tega razloga ni odločil za naročilo, vseeno pa mi lahko to poveste na kulturen in prijazen način;)
Biskviti so pečeni iz sestavin (in ne iz slaščičarskih praškov), kreme pa so ponavadi na osnovi alpske smetane, margarine ne uporabljam.
Največ gredo sadni okusi na primer cheesecake - sadna krema ali osnovna s koščki sadja, vanilija ali mascarpone s koščki sadja. Od ostalih okusov čokolada, čokolada-vanilija, nutella, bela čokolada-pistacija-sadje, oreo... Tudi tem zelo pristaja dodatek sadja.
Marsikdo mi reče, da je tičino masa zanič. Seveda je to stvar okusa. Nekaterim je masa zelo dobra in jo pojejo, nekateri jo pustijo na krožniku (tudi sama sem med slednjimi). Masa je namenjena dekoraciji in te pač ni nujno pojesti;)